BioBakker_Logo
30 Jaar geleden is deze bakker opgericht met ekologie als uitgangspunt. Bakken volgens oude tradities, machines helpen, maar nemen het niet over. Veel doen ze nog met de hand, eenvoudig omdat dan de bakkwaliteit en de smaak het beste wordt. Goed brood en banket begint met goede grondstoffen: kwalitatief goede, biologische grondstoffen. Hun bakkers zijn dan ook trots op hun werk, dat zie je en dat proef je.

LePerron_Logo
Bij Le Perron staat het ambacht van de bakker centraal. De biologische producten worden artisanaal gemaakt: zonder toevoegingen, met een narijs tot wel 36 uur, maar wordt voor betaalbare prijzen aangeboden.

De aandacht gaat uit naar smaak, herkomst, versheid, authenticiteit, veiligheid, duurzaamheid, presentatie en innovatie. De biologische herkomst van de grondstoffen wordt gewaarborgd door het EKO Keurmerk. De boeren en toeleveranciers van Le Perron maken geen gebruik van kunstmest en pesticiden, hierdoor kan Le Perron een echt natuurproduct garanderen. En misschien nog wel belangrijker: de smaak van echt brood.