• Heino’s biologisch ontbijt 2020.

  Lekker en gezond ontbijten dat is het thema vandaag op allen basisscholen in Heino en omgeving. De scholen; Gouden Emmer, de Dolfijn, de Springplank (allen Heino), de Linde (Laag Zuthem) en St. Nicolaasschool (Lierderholthuis) doen allen mee.

  Vanmorgen vroeg hebben de boeren alles aangeleverd waaronder vers gebakken brood, beleg, muesli, zuivel, enz. Er is  een folder ontwikkeld met uitleg over het belang van een gezond ontbijt.

  Ook is er een film gemaakt bij een aantal van de deelnemende  boeren, om te laten zien hoe zij werken als biologisch boer. Video schoolontbijt

  Het biologisch Schoolontbijt in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem wordt mede mogelijk gemaakt door AH Van de Worp, Stichting Duurzaam Heino, boerderijwinkel Kleinlangevelsloo en boerderijwinkel Overesch. 

  En natuurlijk de deelnemende boeren: Aver Heino melkvee, Besten Melkvee, Braakman varkens en melkvee, Neimeijer varkens, Reimert varkens, Bosch varkens, Kleinlangevelsloo schapenhouderij, Kleinlangevelsloo melkvee en boerderijwinkel, Hofmeijer melkvee, Overesch varkens/akkerbouw/tuinbouw.

  Leave a reply →

Photostream