• Kerstinspiratie in de winkel op zaterdag 10 december

  Zuurkoolsalade met appel. Duurzame Balinese speklapjes. Perenbavarois in cake gehuld. Alleen al van de beschrijvingen loopt het water in de mond. Gelukkig kunt u deze feestgerechten stuk voor stuk zelf proeven bij Overesch Ecologische Landbouw. Op zaterdag 10 december biedt kok Paul Herbrink van 10.30 tot 16.30 uur inspiratie voor de komende feestdagen.

  Kok Paul Herbrink is geen onbekende in onze winkel. Al eerder kookte Paul er met eerlijke producten de sterren van de biologische hemel. Keer op keer bewijst hij dat heerlijk niet al te ingewikkeld hoeft te zijn. ,,We krijgen altijd enthousiaste reacties van klanten wanneer Paul hier kookt”, vertelt Jan Overesch. ,,Daarom hebben we hem, met het oog op alle feestdagen, opnieuw uitgenodigd.” Zo kan iedereen die eens iets anders wil dan rollade of gourmetten volop inspiratie opdoen. Wat te denken van Gewokte appels met Boerenjongens, vanilleroomijs en amandelen? De kok bedacht speciaal voor deze gelegenheid nieuwe gerechten. Paul: ,,Dat wordt weer proeven, ruiken, beleven in een sfeervolle omgeving. En alle, eenvoudige, recepten krijgt u er ook meteen bij.” Bovendien geeft hij graag tips. Over wijn-spijs combinaties, ingrediënten en kooktechnieken bijvoorbeeld. En terwijl de groten genieten van alle hapjes, kunnen kinderen hun eigen broodje bakken bij het kampvuur of lekker op het springkussen en de speeltoestellen spelen. Een kijkje nemen bij de varkens mag natuurlijk niet ontbreken!

   

  Poffertjes

  Ook tijdens de drukke winkeldagen vlak voor Kerst wordt bij Overesch Ecologische Landbouw aan de jongsten gedacht. Op zaterdag 24 december worden de hele dag speciaal voor hen poffertjes gebakken. Zodat iedereen die dagen op zijn gemak boodschappen kan doen en rond kan kijken in de biologische winkel, die volgens de familie Overesch boven verwachting draait. Misschien wilt u nog een kerstpakket uitzoeken? Of er zelf eentje samenstellen uit het mooie assortiment? Er zijn verschillende thema’s zoals Italiaans, Jong, Streek of Zoet. Natuurlijk heeft de winkel deze weken verschillende mooie aanbiedingen, uiteraard geheel passend bij deze tijd van het jaar. De familie Overesch en kok Paul Herbrink willen iedereen Fijne Feestdagen en een mooi 2017 toewensen. En uiteraard willen zij u van harte uitnodigen om zaterdag 10 december in een sfeervolle omgeving kookinspiratie op te komen doen.

  Overesch-Kookinspiratie-WVS-Kerst16

  Leave a reply →

Photostream