• Nieuwsbrief week 28

  Geachte klant,

   

  Gisteren vond de Farmstacle Run plaats. Onder prachtige weersomstandigheden kwamen de deelnemers ook door de modderpoel en gingen over het erf en verder langs de gewassen.(foto)

   

  De schooltuin beleefde afgelopen dinsdag weer een hoogtepunt; aardappelen rooien. Door het mooie weer zijn de aardappelen goed gegroeid. (foto) Vol verbazing kijken de kinderen naar hun oogst.                       Ook de rest van de groenten doen het geweldig. Iedere leerling ging met een mooie tas groente naar huis.

   

  Het graan begint al behoorlijk af te rijpen. Als we gaan oogsten beginnen we met de wintergranen. Deze zijn vorig jaar in de herfst gezaaid. Daarna volgen de zomergranen, deze zijn afgelopen maart gezaaid. Op de foto zomergerst met korenbloemen.

   

   

  Afsluiting Hondemotsweg.

  De Hondemotsweg is deze maand afgesloten i.v.m. bestratings werkzaamheden. Ons bedrijf blijft gewoon bereikbaar. Zie routeborden.

   

   

  Brood Door aanschaf van een professionele oven kunnen we elke dag vers afgebakken brood in onze winkel aanbieden. De diverse broden zijn in gist en desem te verkrijgen. Ook verse koeken en appeltaart zitten in het assortiment.

   

   

  Biotoppers. Ook deze week de wekelijkse folder met Biotoppers, geldig van woensdag 12 t/m dinsdag 16  juli : elke week mooie aanbiedingen.

  De link naar Biotoppers: http://www.biotoppers.nl/~biotopper-upload/week28/promopartner_folder/#p=1

   

  We hebben een nieuwe strippenkaart, 6 weken lang iedere week 1 gratis product bij besteding vanaf €25,- Deze week gratis zak rozijnen.

   

   

  De wekelijkse extra aanbiedingen:

  Varkens ribkarbonade van 7.45 voor 6.35 euro/500 gram

  Runder chorizo worst van 6.90 voor 6.75 euro/500 gram

  Kip roerbakreepjes Polderhoen  van 7.62  voor 5.85 euro/500 gram

  Halve kip Polderhoen van 4.15 voor 3.73 euro/500 gram

   

  Extra aanbieding: Barbecue pakket met 5 stukjes van 7.65 voor 6.49 euro/pakje

   

  Wij hebben een groot assortiment (h)eerlijke relatiegeschenken voor u in een leuke geschenkverpakking. Ook naar uw eigen samenstelling!

   

   

  Openingstijden winkel aangepast!

   

  Onze Boerderijwinkel is geopend:

  Dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur.

  Woensdag van 10.00 tot 20.00 uur

  Donderdag van 10.00 tot 17.00 uur

  Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

  Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Of op afspraak.

   

  Webshop. Daarnaast hebben we als doelstelling biologisch 100% bereikbaar te maken voor iedereen, en werken we samen met Ekoplaza. Daarom is er thuisbezorgservice, ook op de boerderij, van het totale assortiment van 9000 biologische producten. Als u online voor 13.00 uur besteld, worden uw boodschappen de volgende dag aan de deur geleverd.

  Voor bestellingen: www.ekoplaza.nl  Bestellingen vanaf 10 euro gratis bezorging, 6 dagen per week.

   

  Leave a reply →

Photostream