• Nieuwsbrief week 30

  Geachte klant,

  Vorige week zijn de eerste granen geoogst. We zijn begonnen met Spelt en winterrogge.

  Om te voorkomen dat er schimmel in de strobaal ontstaat moet het stro na het dorsen nog een poosje nadrogen op het land.  Dat nadrogen is met dit weer best een moeilijke opgave.

  In de bermen en singels beginnen de bessen al weer te kleuren.(foto)

  De bloemenranden langs de percelen doen het goed.(foto) Deze randen zijn goed voor bijen en de hommels nu de er in de bermen zo weinig voedsel te halen valt. Ook laten we een aantal randen in de winter overstaan, deze dienen als voedsel voor de dieren.

  Afgelopen maandag is het Schooltuinjaar afgesloten met een heerlijke maaltijd, gemaakt van groenten uit de Schooltuin en gemaakt door kok Paul Herbrink samen met de kinderen.(foto)

  We hebben een aantal Outdoor-varkenshokken aangeschaft om ervaring op te doen met deze manier van huisvesten.(foto)  In deze hokken krijgen de zeugen hun biggen. Daarna blijft de zeug minimaal 50 dagen bij de biggen.

  Afsluiting Hondemotsweg.

  De Hondemotsweg is deze maand afgesloten i.v.m. herbestrating werkzaamheden. Ons bedrijf blijft gewoon bereikbaar zowel van Heinose als de Raalter kant. Zie routeborden.

  Brood Door aanschaf van een professionele oven kunnen we elke dag vers afgebakken brood in onze winkel aanbieden. De diverse broden zijn in gist en desem te verkrijgen. Ook verse koeken en appeltaart zitten in het assortiment.

  Biotoppers. Ook deze week de wekelijkse folder met Biotoppers, geldig van woensdag 26 juli t/m dinsdag 1 augustus: elke week mooie aanbiedingen.

  De link naar Biotoppers: http://www.biotoppers.nl/~biotopper-upload/week30/promopartner_folder/#p=1

  We hebben een nieuwe strippenkaart, 6 weken lang iedere week 1 gratis product bij besteding vanaf €25,- Deze week gratis pakje hagelslag.

  De wekelijkse extra aanbiedingen:

  Varkens saucijsjes van 6.25 voor 5.29 euro/500 gram

  Rund Marques saucijzen worstjes van 6.95 voor 5.90 euro/500 gram

  Kipfilet Polderhoen van 9.85 voor 8.85 euro/500 gram

   

  Wij hebben een groot assortiment (h)eerlijke relatiegeschenken voor u in een leuke geschenkverpakking. Ook naar uw eigen samenstelling!

  Openingstijden winkel aangepast!

  Onze Boerderijwinkel is geopend:

  Dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur.

  Woensdag van 10.00 tot 20.00 uur

  Donderdag van 10.00 tot 17.00 uur

  Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uurr

  Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Of op afspraak.

   

  Webshop. Daarnaast hebben we als doelstelling biologisch 100% bereikbaar te maken voor iedereen, en werken we samen met Ekoplaza. Daarom is er thuisbezorgservice, ook op de boerderij, van het totale assortiment van 9000 biologische producten. Als u online voor 13.00 uur besteld, worden uw boodschappen de volgende dag aan de deur geleverd.

  Voor bestellingen: www.ekoplaza.nl  Bestellingen vanaf 10 euro gratis bezorging, 6 dagen per week

   

  Leave a reply →

Photostream