• Nieuwsbrief week 37

  Geachte klant,

  De oogst van de aardappelen is goed verlopen. Precies op tijd, net voor de regenbuien, konden we de laatste aardappelen in de kisten doen.(foto)

  De pompoenen rijpen al goed af en kleuren mooi oranje. Als de grond een beetje droger is gaan we de pompoenen oogsten en in kisten opslaan in de bewaring. (foto)

  Biobox.  Biobox spaaractie. Bij elke €12,50 euro aan boodschappen ontvangt u een spaarzegel. Bij een volle kaart (30 zegels) ontvangt u een boodschappenpakket ter waarde van €50,-. In de Biobox kan zit een boekje met de achtergrondverhalen van en recepten met het product. Op deze manier kunt u (beter) kennismaken met de verhalen en waarden van de producten in de winkel.

  De Biobox kunt u vanaf 25 september ophalen.(foto)

  U krijgt zegels voor deze spaaractie tot 5 november. Volle spaarkaarten kunt u inleveren tot en met 12 november.

  Brood.

  Door aanschaf van een professionele oven hebben we elke dag vers afgebakken brood in onze winkel.  De diverse broden zijn in gist en desem te verkrijgen. Ook verse koeken en appeltaart zitten in het assortiment.

  Biotoppers. Ook deze week de wekelijkse folder met Biotoppers, geldig van woensdag 13 september t/m dinsdag 19 september, elke week mooie aanbiedingen.

  De link naar Biotoppers: http://www.biotoppers.nl/~biotopper-upload/week37/promopartner_folder/#p=1

  De wekelijkse extra aanbiedingen:

  Varkens gehakt van 5.30 voor 4.50 euro/500 gram

  Runder rookworst van 7.60 voor 6.45 euro/500 gram

  Kippenpoot Polderhoen van 4.80 voor 4.35 euro/500 gram.

  Voor de barbecue: we hebben heerlijke BBQ vlees pakketjes, 5 stukjes voor 7.65 euro/pakket. Ook hebben we gemarineerde gekruide Spareribs voor de BBQ of oven. Ook mooi assortiment in vegetarische stukjes

  Wij hebben een groot assortiment (h)eerlijke relatiegeschenken voor u in een leuke geschenkverpakking. Ook naar uw eigen samenstelling!

  Openingstijden winkel.

  Onze Boerderijwinkel is geopend:

  Dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur.

  Woensdag van 10.00 tot 20.00 uur

  Donderdag van 10.00 tot 17.00 uur

  Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

  Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Of op afspraak.

  Webshop.

  Daarnaast hebben we als doelstelling biologisch 100% bereikbaar te maken voor iedereen, en werken we samen met Ekoplaza. Daarom is er thuisbezorgservice, ook op de boerderij, van het totale assortiment van 9000 biologische producten. Als u online voor 13.00 uur besteld, worden uw boodschappen de volgende dag aan de deur geleverd.

  Voor bestellingen: www.ekoplaza.nl Bestellingen vanaf 10 euro gratis bezorging, 6 dagen per week

   

   

  Leave a reply →

Photostream