• Open dag 17-6-2018

    Zondag 17 juni is open dag 2018het niet alleen vaderdag, maar ook de dag dat wij ons mooie bedrijf openstellen voor een ieder die nieuwsgierig is naar de varkens, biggen en alle andere facetten van ons gemengde biologische boerenbedrijf!

    Naast het kijken bij de varkens en biggetjes zijn er nog veel meer leuke dingen te doen! Zo kan je mee met een wildplukwandeling langs de percelen, onder leiding van een gids, op zoek naar eetbare planten in de natuur. Ook kan je mee op waterdiertjesexcursie om te zien wat er allemaal leeft in de sloten. En ga mee met de huifkar die langs de verschillende percelen rijdt om te kunnen zien wat we allemaal verbouwe en een kijkje te nemen bij de schooltuin van de de leerlingen van basisschool De Gouden Emmer.
    Weer terug op het boerenerf is er ook gedacht aan de innerlijke mens en is er voor iedereen wat te drinken. De kinderen kunnen een stokbroodje bakken in open vuur als ze dat willen en voor de allerkleinsten is er een springkussen. Ook zijn er op het erf standjes om even lekker te neuzen.

    Dus kom na het vaderdagontbijt even lekker kijken en spelen aan de Hondemotsweg bij ons!

    Leave a reply →

Photostream