• Overesch 2e bij Beste Biologische winkel van Nederland 2018

  Overesch 2e bij Beste Biologische winkel van Nederland 2018

   

   

  Op woensdagavond 17 januari werden de prijzen voor de verkiezing

  Beste Biologische winkel van Nederland 2018 uitgereikt op de Bio-beurs in Zwolle. Overesch uit Raalte is op de tweede plek in de categorie boerderijwinkel geëindigd.

   

  De verkiezing is een initiatief van de Biowinkelvereniging en Bionext en wordt voor de 6e keer georganiseerd voor alle biologische speciaalzaken van Nederland. Zij worden beoordeeld op hun prestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne, service, lokale marketing, beleving, ondernemerschap en klantvriendelijkheid. De jury prijst de winkel vanwege een breed assortiment, de mogelijkheid om buiten op het terras een heerlijk kop koffie te drinken en dat op een unieke mooie locatie.

   

  Procedure verkiezing

  Alle genomineerden zijn bezocht door een onafhankelijke jury als mystery visit en werden bovendien beoordeeld door hun klanten die massaal gestemd hebben op de website www.bestebiowinkel.nl. De winnaars zijn gekozen door een mix van publieksstemmen en het oordeel van de jury. De prijsuitreiking vond plaats op de Bio-beurs in de IJsselhallen in Zwolle, de biologische vakbeurs van Nederland.

   

   

  Leave a reply →

Photostream