• Overesch start met webshop

    RAALTE – Ekoplaza Webshop en Overesch Ekologische Landbouw hebben hun handen ineen geslagen. De boerderijwinkel van Overesch uit Raalte zet met Ekoplaza de stap naar online winkelen en speelt zo in op de groeiende behoefte van consumenten om overal en op elk moment biologische boodschappen te kunnen doen.

    De klant heeft keuze uit zo’n 9500 artikelen, ook vegetarisch en glutenvrij. Voor 12.30 uur besteld? Dan staat het op woensdagavond en/of donderdag- en zaterdagochtend voor je klaar in de boerderijwinkel. De boodschappen kunnen online besteld worden via: webshop.ekoplaza.nl.
    De nieuwbouw van de boerderijwinkel van Overesch loopt voorspoeding. De opening zal in september plaatsvinden. In de winkel biedt Overesch de consumenten een mooi aanbod van biologische producten, zoals bijvoorbeeld vlees van eigen boerderij, zuivel, groente- en fruitpakketten. Daarnaast is er van alles te doen op en rond de boerderij, denk hierbij aan een kijkje bij de varkens via de skybox of in de modderpoel en diverse fiets- en wandelroutes. Voor meer informatie kijk op www.overesch.nl.

    Lancering FeelFood-routes en E-magazine Puur

    Leave a reply →

Photostream