Een echte klassieker die altijd lekker blijft: Het Bier & Borrel kerstpakket. Maar dan wel in een biologisch en lokaal jasje. Zin in een hapje? Dit zit erin:
- Classic chips salted van Go pure. Dun gesneden aardappelplakjes van de beste biologische oogst. Gebakken in 100% biologische zonnebloemolie, met geen enkele andere toevoeging dan een snufje zeezout. Hierdoor komt de natuurlijke smaak helemaal tot z’n recht.
- Boerenkaas Italiaanse kruiden van de EKO-Boerderij De Eerste.
- Borrelcrackers rozemarijn van Kari’s crackers. Deze borrelcrackertjes van Kari’s Crackers zijn biologisch, handgemaakt en zitten bomvol pure ingrediënten. 100% happy food! Heerlijk bij de borrel: zo als snack of om mee te dippen. Een van de ingrediënten is bierborstel; een restproduct van de productie van bier. In plaats van weggooien, gebruiken ze het bij Kari’s in de crackers!
- Geroosterde & gezouten notenmix zonder pinda van Nice & nuts. Deze gezouten notenmix is heerlijk bij de borrel of lekkere trek! Met geroosterde cashew-, hazel- en pecannoten en bruine amandelen.
- Pure chocolade 100% van Vivani. Biologische chocoladereep met 100% cacao en cruncy cacaonibs. Zoet maar ook hartig, perfect voor wat afwisseling bij de borrel.
- Zware dobber van Budels. Een volmout gebrouwen biologische tripel met een alcoholpercentage van 8,5%. Krachtig bier van hoge gisting met een diep goudgele kleur en een robuuste stevige afdronk. Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater uit eigen bron.
- Gageleer bier, een biologisch speciaalbier van hoge gisting gebrouwen met gagel. Gagel was de voornaamste smaakmaker in de middeleeuwse gruitbieren. De opbrengt gaat volledig naar de aankoop en onderhoud van natuurreservaten. Alcoholpercentage: 7,5%.
- Gulpener IJsbock, een intens krachtig bier met een balans van zoetheid, karamel en de typische bitterheid van onze eigen hop. Alcoholpercentage: 10,3%.
- Groene olijven zonder pit van Epikouros. Deze Griekse olijven zijn van bijzonder goede kwaliteit. Ze zijn stevig, sappig, en hebben een hele specifieke eigen smaak.
- Boerenkaas Mosterd van de EKO-Boerderij De Eerste.
- Tapenade van Epikouros, gemaakt van de beste biologische olijven compleet met heerlijke kruiden, lekker voor bij de borrel.
- Natte van Brouwerij ‘t IJ. Natte is een van de klassiekers van Brouwerij ‘t IJ. Het is een dubbel, een Belgische soort van zachte donkere bieren. Door gebruik van donkere mout heeft de Natte een schitterende roodbruine kleur en een zacht geroosterde smaak. Afgemaakt met zachtbittere hop is dit een heel mooi gebalanceerd bier. Alcoholpercentage: 6,5%
- Droge worst rund van Overesch ecologische landbouw.
- Broeker blonde van Waterland brewery. De Broeker Blonde is een mooi evenwichtig opgebouwd soepel blond bier. Vleugen van lychees en citrusfruit. Goed hoppig ook, met de vertrouwde malse ondertoon van de gerstemout. Veel invloeden die harmonieus samenkomen in dit heerlijk authentieke blonde bier. Door de lage bitterheid blijft het een verfrissend en goed doordrinkbaar bier dat zich in alle seizoenen goed laat smaken. Alcoholpercentage: 6,0%.
- Droge worst varken van Overesch ecologische landbouw.