Winkel

Ben je al in onze nieuwe boerderijwinkel geweest? De nieuwe winkelruimte ligt naast de beroemde skybox met zicht op de varkensstallen. In onze winkel wordt je verrast door de pure en landelijke uitstraling. In de overzichtelijke winkelschappen bieden wij een ruim assortiment biologische producten aan zoals:

Groente- en fruit(pakketten)
Broden
Koeken
Zuivel
Rund- en varkensvlees, kip en vis
Kaas
Eieren
Worsten en vleeswaren
Aardappelen
Droogwaren

De meeste producten zijn van eigen komaf. Groente en graan van eigen akkers en het vlees van eigen rund of varken. In sommige gevallen is het assortiment aangevuld met producten van onze collega’s. Van alle producten is de oorsprong bekend en zijn in harmonie met de natuur gemaakt. En dat proef je.

Bovendien zijn wij een Ekoplaza afhaalpunt. Je hebt de keuze uit zo’n 9.500 biologische artikelen die je online kunt bestellen.

Kijk hier voor het aanbod van Ekoplaza.
Ons brood komt van de Biobakker uit Ahaus (Duitsland) en Le Perron.  Het brood en de koeken van Le Perron bakken wij elke dag vers af in onze winkel.

De Biobakker uit Ahaus bakt ook brood van de granen die op onze akkers groeien. Dit brood word elke zaterdag ochtend vers gebracht. Wil jij brood bestellen? Dit kun je tot donderdag middag 12 uur doorgeven en dan staat het zaterdag voor je klaar. Ook kunt je het brood op een ander moment diepgevroren ophalen.

Nieuw in het assortiment hebben wij ook een breed aanbod van biologisch plantgoed en potgrond.

Dit zijn diverse groenteplanten, kruiden, aardbeien , tomaten en zoete bataat. Ook hebben we een mooie aanbieding voor biologische potgrond en tuinaarde.