Winkel

Bent u al in onze nieuwe boerderijwinkel geweest? De nieuwe winkelruimte ligt naast de beroemde skybox met zicht op de varkensstallen. In onze winkel wordt je verrast door de pure en landelijke uitstraling. In de overzichtelijke winkelschappen bieden wij een ruim assortiment biologische producten aan zoals:

Groente- en fruit(pakketten) Folder groentepakket
Broodlijst
Koeken
Zuivel
Rund- en varkensvlees, kip en vis
Kaas
Eieren
Worsten en vleeswaren
Aardappelen
Droogwaren

De meeste producten zijn van eigen komaf. Groente en graan van eigen akkers en het vlees van eigen rund of varken. In sommige gevallen is het assortiment aangevuld met producten van onze collega’s. Van alle producten is de oorsprong bekend en zijn in harmonie met de natuur gemaakt. En dat proef je.

Bovendien zijn wij een Ekoplaza afhaalpunt. U heeft de keuze uit zo’n 9.500 biologische artikelen die u online kunt bestellen zoals drogisterij, vegetarisch en glutenvrij. Voor 12.30 uur besteld? Dan staat het op woensdagavond en/of donderdag- en zaterdagochtend voor je klaar onze winkel.

Kijk hier voor het aanbod van Ekoplaza.
Ons brood komt van de Biobakker uit Ahaus en Le Peron.  Het brood en de koeken van Le Peron bakken wij elke dag vers af in onze winkel.

De Biobakker uit Ahaus bakt ook brood van de granen die op onze akkers groeien. Dit brood word elke zaterdag ochtend vers gebracht. Wilt u brood bestellen? Dit kunt u tot donderdag middag 13 uur doorgeven en dan staat het zaterdag voor u klaar. Ook kunt u het brood op een ander moment diepgevroren ophalen.