De consequente BioBakker

Dertig jaar geleden is deze bakker opgericht met ekologie als uitgangspunt. Bakken volgens oude tradities, machines helpen, maar nemen het niet over. Veel doen ze nog met de hand, eenvoudig omdat dan de bakkwaliteit en de smaak het beste wordt. Goed brood en banket begint met goede grondstoffen: kwalitatief goede, biologische grondstoffen. Hun bakkers zijn dan ook trots op hun werk, dat zie je en dat proef je.

Tijd is, naast de grondstoffen en vakmanschap, hun belangrijkste ‘toevoeging‘. De BioBakker maalt hun eigen meel op het bedrijf uit de volle graankorrel; al vanaf het begin in 1980. Volkorenbroden worden uit de hele korrel gemaakt, deze oeroude basis blijven ze consequent gebruiken! Zo was dat, zo is dat en zo blijft dat!

Deze broden zijn alleen op bestelling leverbaar. Bestellen kan tot en met donderdagochtend en op zaterdag kan de bestelling in de winkel opgehaald worden.

Om te bestellen kun je bellen naar de winkel of mailen naar winkel@overesch.nl

 

Het actuele assortiment van de BioBakker vind je hier: Assortiment

Open Dag bij Overesch zondag 12 juni 2022
Stampvol programma voor jong en oud
Open Dag bij Overesch zondag 12 juni 2022
Stampvol programma voor jong en oud