Wandelroutes

Bij het groene hart van Overesch hoort uiteraard ook de mooie omgeving waarin je prachtige wandelingen kunt maken. Wij hebben onze vier favoriete wandelroutes voor je uitgewerkt en op papier gezet, zodat ook jij de natuur rondom de boerderij kunt ontdekken.

Elke wandeling begint op het terrein van Overesch ecologische landbouw waar je gratis op het parkeerterrein van de boerderijwinkel kunt parkeren.

Wist je dat wij ook een officieel rustpunt zijn? Bij ons kun je genieten van een lekker bakkie koffie, je e-bike opladen en uiteraard ook gebruik maken van de bezoekers toilet. En als je er toch al bent: Wij hebben een bezoekersruimte ingericht die dagelijks geopend is van 10.00 tot 17.00 uur. Wij vertellen je graag over onze visie, onze dieren en welke gewassen en groenten we telen. Ook is er een tentoonstelling te zien waarin de verschillen tussen de ecologische en gangbare landbouw helder in beeld worden gebracht. Vanuit de bezoekersruimte – de Skybox – heb je goed zicht op onze vleesvarkens.

Download hier je wandelroute en ontdek het groene hart van Overesch en zijn omgeving.