Wat zit er deze week in je pakket?

Week 3

Groentepakket

Bloemkool
Andijvie
Kastanje champignons
Knolselderij

Fruitpakket

Banaan
Appel
Sinaasappel
Kiwi
Grapefruit
Peren

Combipakket groente en fruit

Appel
Banaan
Sinaasappel
en twee soorten groente

Week 4

Groentepakket

Witlof
Peen
Ui
Bloemkool
Prei

Fruitpakket

Banaan
Appel
Sinaasappel
Kiwi
Grapefruit

Combipakket groente en fruit

2 soorten groente
Appel
Banaan
Sinaasappel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required
  • Alles
  • Schorseneren
  • Venkel
  • Witlof

Gevulde witlof met gehakt en groenten

Ingrediënten voor 4 personen:Gehaktvulling:1 zak soepgroente1 eetlepel olie350 gram gehaktZoutPeper (vers gemalen)2 el tomatenpuree1 blik tomaten blokjes6 stengels oregano1 theelepel honing Bechamelsaus:30 gram boter30 gram bloem200 milliliter groentebouillon200 milliliter melkNootmuskaat (vers geraspt)4 witlof8 plakjes spek50 gram geraspte kaas Bereidingswijze:Voor de gehaktvulling:1) Verhit de olie in een grote koekenpan en bak het gehakt goed bruin. Breng op

Schorseneren met kip, champignons & kaper mosterd saus

Ingrediënten voor 4 personen:Schorseneren 450 gKipfilet 350 gTarwebloem 1 el.Kruidenboter, zelfgemaakt of kant-en-klaar 3 el.Sjalotten 5Bruine champignons 200 gKleine paprika’s rood 3Room 200 gGroentebouillon heet 250 mlSap van 1/2 limoenHoningmosterd 3 theelepelsCrème fraîche 2 el.Kappertjes uitgelekt 3 el.Verse bieslook 0,5 bosjeVloeibare honing 1 tl. Kruiden:Een beetje zeezoutpeper uit de molenkerriepoeder 1 theelepel Om in te

Kerstveldsla met bladerdeegboompje

Ingrediënten voor 4 personen:1 bevroren, rechthoekig bladerdeegplakje (75 g) 4 plakjes ham  1 eierdooiergedroogde tijm  2 – 3 el witte wijnazijn  zout, peper  1/2 theelepel suiker  2 – 3 el olie  150 g veldsla  1 zakje (125 g) mini-mozzarellabolletjes  4 stengels verse tijm  Houten satéstokjesBakpapier Bereidingswijze:1) Laat het bladerdeeg ongeveer 10 minuten ontdooien. Snijd het bladerdeeg

Gratin van kip en venkel

Ingrediënten voor 4 personen: 3 venkelbollen (150 g elk)  Zout  400 g tomaten  4 (600 g) kipfilets  Peper  2 el olie  100 g slagroom  2 eidooiers  100 g belegen kaas Bereidingswijze:Maak de venkel schoon, was hem en snijd hem in achtsten. Leg het venkelgroen opzij. Kook ongeveer 8 minuten in kokend gezouten water. Was de