Wat zit er deze week in je pakket?

Week 40

Groentepakket

Bloemkool
Andijvie
Pompoen
Knolselderij

Fruitpakket

Banaan
Appel
Sinaasappel
Kiwi
Mandarijnen
Peren

Combipakket groente en fruit

Appel
Banaan
Sinaasappel
en twee soorten groente

Week 41

Groentepakket

Zuurkool uit vat
Waspeen
Prei
Boerenkool

Fruitpakket

Banaan
Appel
Sinaasappel
Kiwi
Mandarijn

Combipakket groente en fruit

Appel
Banaan
Sinaasappel
en twee soorten groente

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required
  • Alles
  • Asperges
  • Broccoli
  • Champignons
  • Paprika
  • Rabarber
  • Spitskool
  • Wortelen

Rundvlees Roerbak schotel

Ingrediënten (4 personen): 2 eetlepels plantaardige olie 500 gram biefreepjes 1 ½ kopje verse broccoliroosjes 1 rode paprika, in luciferstokjes gesneden 2 wortelen, in dunne plakjes gesneden 5 grote champignons (bijvoorbeeld shi-take) 1 groene ui, gesnipperd 1 theelepel gehakte knoflook 2 eetlepels sojasaus Bereidingswijze: Verhit de plantaardige olie in een grote wok of koekenpan op

Gegrilde spitskool

Ingrediënten (4 personen):1 spitskool3 el. olijfolieZoutPeperMiso saus  Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 175°C.Snijd de kool in vieren en schik ze in een ovenschaal.Giet de olijfolie over de kool en breng op smaak met zout en peper.Laat de kool 20 minuten garen.Controleer na 10 minuten de kleur van de kool. Als hij zwart begint te

Rabarbertaart

Ingrediënten (4 personen):270 g spelt of gewone bloem2 theelepels gemalen gember150 g ongezouten boter, gekoeld en in blokjes gesneden1 ei, licht geklopt4 el custardpoeder3 el gembersiroop500 g rabarber, schuin gesneden in stengels van 6 cm2 eetlepels suikerCustard om te serveren (optioneel) Bereidingswijze: Roer in een kom de bloem, gember en een snufje zout door elkaar.

Gebakken asperges

Ingrediënten (4 personen):1 citroen1 eetlepel olijfolie2 middelgrote teentjes knoflook, geraspt 800 -1000 gram verse asperges½ theelepel zout¼ theelepel zwarte peper3 eetlepels ongezouten boter, verzacht3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas¼ kopje gehakte verse malse kruiden (zoals basilicum, dragon en platte peterselie) Bereidingswijze:Verwarm de oven voor op 200°C. Rasp de schil van de citroen in een kleine kom; roer