Bezoekersruimte

Bent u nieuwsgierig wat er allemaal te beleven is bij Overesch ecologische landbouw? Kom gerust eens langs op ons bedrijf. Een bezoek is erg leuk en leerzaam. Wij hebben een bezoekersruimte ingericht die dagelijks geopend is van 10.00 tot 17.00 uur. Wij vertellen u graag over onze visie, onze dieren en welke gewassen en groenten we telen. Ook is er een tentoonstelling te zien waarin de verschillen tussen de ecologische en gangbare landbouw helder in beeld worden gebracht. Vanuit de bezoekersruimte heeft u goed zicht op onze vleesvarkens.

Een bezoek is meer dan de moeite waard. Een rondleiding door onze stallen en over ons bedrijf is een echte aanrader. Maar u snapt dat wij daar graag de tijd voor willen nemen. Daarom doen wij de rondleiding alleen op afspraak. Onze ontvangstruimte biedt plaats aan groepen tot 40 personen. Tijdens de rondleiding kunt u in alle stallen kijken en vanuit de skybox dichtbij zien hoe heerlijk varkens in een biologische varkenshouderij leven. Kortom…Een goede en originele invulling voor een bedrijfsuitje of schoolreisje.

Heeft u onze wandelroute al eens gelopen? Deze route gaat op zoek naar het groene hart van Overesch. De start van de wandelroute is onderaan de trap van de skybox en gaat rondom de akkers van ons bedrijf. De beschrijving van de wandelroute is te koop in de skybox. Gaat u met ons mee op zoek naar het groene hart?

 

.