Granen

Op onze akkers telen wij diverse soorten granen.
Variërend van gerst, rogge, haver, tarwe, en spelt. Een deel is voedergraan en een deel is graan voor humane consumptie. De granen voor de humane consumptie gaan naar De consequente BioBakker die nog volgens oude tradities bakt. Tijdens het bakproces wordt nog veel ambachtelijk met de hand gedaan en een klein deel machinaal. Dit komt de kwaliteit en de smaak ten goede. De verschillende soorten broden en koeken zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in onze boerderijwinkel. Probeer ze eens. Dat wordt vast smullen thuis.

Granen

Op onze akkers telen wij diverse soorten granen.
Variërend van gerst, rogge, haver, tarwe, en spelt. Een deel is voedergraan en een deel is graan voor humane consumptie. De granen voor de humane consumptie gaan naar De consequente BioBakker die nog volgens oude tradities bakt. Tijdens het bakproces wordt nog veel ambachtelijk met de hand gedaan en een klein deel machinaal. Dit komt de kwaliteit en de smaak ten goede. De verschillende soorten broden en koeken zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in onze boerderijwinkel. Probeert u ze eens. Dat wordt vast smullen thuis.