Le Perron

Bij Le Perron staat het ambacht van de bakker centraal. De biologische producten worden artisanaal gemaakt: zonder toevoegingen, met een narijs tot wel 36 uur, maar wordt voor betaalbare prijzen aangeboden.

De aandacht gaat uit naar smaak, herkomst, versheid, authenticiteit, veiligheid, duurzaamheid, presentatie en innovatie. De biologische herkomst van de grondstoffen wordt gewaarborgd door het EKO Keurmerk. De boeren en toeleveranciers van Le Perron maken geen gebruik van kunstmest en pesticiden, hierdoor kan Le Perron een echt natuurproduct garanderen. En misschien nog wel belangrijker: de smaak van echt brood.

Bij Overesch bakken we elke dag de beste broden van Le Perron voor je. Als je een specifiek brood wilt kun je deze altijd van te voren bestellen zodat je er zeker van bent dat het brood voor je klaarligt.

Daarnaast kunnen we het brood van Le Perron ook leveren voor jouw winkel of hoercazaak. Hier vind je de complete lijst met broden en koeken die we bij kunnen leveren.

Gistbroden

Volkorenbrood Luchtig en mals vol goede bouwstoffen en vezels.
Volkorentarwemeel, water, tarwebloem, tarwegluten, gist, gejodeerd zout, gerstevlokken, tarwemoutmeel, plantaardige olie (raapzaad), enzym (tarwe).
Zonnepit volkoren Volkoren brood met pitjes.
Volkorentarwemeel, water, zonnebloem, tarwebloem, tarwegluten, gist, gejodeerd zou, gerstevlokken, tarwemoutmeel, plantaardige olie (raapzaad), enzym (tarwe).
Wit brood Hollands wit met een krokante korst.
Tarwebloem, water, gist, gejodeerd zout, gedextrineerd tarwemeel, tarwemoutmeel, tarwegluten, gerstmoutmeel.
Meerzaden Iets compacter lichtbruin brood met zaden.
Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, pompoenpitten, bakkersgist, tarwegluten, zeezout, lupinemeel, gerstemoutpoeder, plantaardige olie, sesamzaad, haverzemelen, havervlokken, zonnebloempitten, tarwe, lijnzaad.
Meergranen pompoen Iets compacter donkerbruin brood met zaden.
Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, pompoenpitten, tarwegluten, sesamzaad, zonnebloempitten, lijnzaad, haverzemelen, havervlokken, tarwe, rogge, zeezout, gerstemoutpoeder, lupinemeel, plaataardige olie, bakkersgist.
100% spelt volkoren Compact 100% speltbrood. Het enige busbrood van deze bakkerij.
Volkorenspeltmeel, water, gejodeerd zout, gist.

Desembroden

Donker moutkorn Mals bruin desem brood. Krokant van buiten en zacht van binnen.
Tarwebloem, water, volkorenroggemeel, tarwevlokken, roggebloem, lupinemeel, speltbloem, tarwegluten, gist, havervezel, lijnzaad, zonnebloem, zout, suiker, gerstemoutmeel, maisgries, roggedesem, azijn, gedextrineerd tarwemeel, gerstemoutextract, gedextrineerd roggemeel.
Zonnepit desem Bruin desembrood, met de zonnepitten als extra traktatie.
Tarwebloem, water, tarwevolkorendesem, volkorentarwemeel, zonnebloempitten, natuurdesem, zout, enzym (tarwe).
Donker meergranenbol Een stevige en krokante desembol.
Water, tarwebloem, roggebloem, zonnebloem, havervlokken, tarwezetmeel, volkorenspeltmeel , lijnzaad, geroosterd gerstemoutmeel, sesamzaad, zeezout, gist, azijn, gedextrineerd tarwemeel, zuurteregelaar: citroenzuur, stabilisator: guarpitmeel, gerstemoutextract, gedextrineerd roggemeel, tarwegluten, ouwel (aardappelzetmeel, cacao).
Noors pompoenpit Vierkant broodje tot de nok toe gevuld met pompoenpitten. Compact en toch heerlijk smeuïg.
Water, volkorenspeltmeel, pompoenpitten, volkorentarwemeel, volkorentarweschroot gerstevlokken, havervezel, lijnzaad, roggeschroot, tarwebloem, tarwegluten, volkorenroggemeel, zonnebloem, gist, sesamzaad, suiker, aardappelzetmeel, zuurdesem , zeezout.
100% spelt 100% desem Compact speltbrood. Lekker spekkig van binnen.
Speltbloem, water, volkorenspeltmeel, speltbloem, water, speltzuurdesem, gejodeerd zout.

Speciaalbroden

Ouderwets krentenbrood (gist) Een trakteerbrood met heel veel krenten.
34,2% krenten, water, tarwebloem, volkorentarwemeel, gist, plantaardige olie (zonnebloem), gejodeerd zout, ouwel (aardappelzetmeel, cacao).
Notenslof (desem) Compact notenbrood met rozijnen en kaneel.
Volkorentarwemeel, rozijnen (40%), water, hazelnoten (10%), zonnebloem, zeezout, kaneel, kokos.
Vijgen-gorgonzola brood (gist) Een super borrelbrood! Krokant van buiten en zacht en smeuïg van binnen. Kruidig, zoet en pittig tegelijk.
Tarwemeel, vijgen, gorgonzola, tomaattappenade (zongedroogde tomaten, olijfolie, olijven, cashewnoten, kaas), bakkersgist, bakkerszout, strooikruiden (koriander, sesamzaad, peper, paprikagranulaat, knoflook, granulaat, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, basilicum, smaakversterker (E261)).