Open dag
Op zondag 15 juni gaan we weer een open dag organiseren. Op deze dag kunt u weer alles van ons mooie bedrijf bekijken. Heeft u nog suggestie geef die dan door aan winkel@overesch.nl
Read moreIngrediënten (4 personen): 2 eetlepels plantaardige olie 500 gram biefreepjes 1 ½ kopje verse broccoliroosjes 1 rode paprika, in luciferstokjes gesneden 2 wortelen, in dunne plakjes gesneden 5 grote champignons (bijvoorbeeld shi-take) 1 groene ui, gesnipperd…
Read moreIngrediënten (4 personen):1 spitskool3 el. olijfolieZoutPeperMiso saus Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 175°C.Snijd de kool in vieren en schik ze in een ovenschaal.Giet de olijfolie over de kool en breng op smaak met zout en peper.Laat de kool 20…
Read moreIngrediënten (4 personen):1 citroen1 eetlepel olijfolie2 middelgrote teentjes knoflook, geraspt 800 -1000 gram verse asperges½ theelepel zout¼ theelepel zwarte peper3 eetlepels ongezouten boter, verzacht3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas¼ kopje gehakte…
Read moreIngrediënten voor 4 personen:TofuMaïzena/arrowroot (om de Tofu knapperig mee te maken)Verse gember, knoflook en bosuitjesKleine rode peper (of 1/2 eetlepel chilisaus)PaksoiSojasausRijstazijn (voor een beetje pit)Chinese rijstwijn (of gewoon water)KokossuikerGeroosterde…
Read moreIngrediënten voor 4 personen:bos regenboogwortelen1 eetlepel olijfolie1 eetlepel suiker/ahornsiroopzout en peper naar smaak Bereidingswijze:Verwarm de oven voor op 220°C.Schil de wortelen en snijd ze in de lengte doormidden. Meng de wortelen met olijfolie…
Read moreIngrediënten voor 4 personen:2 eetlepels olijfolie, of boter1 ui, in blokjes gesneden4 tenen knoflook, grof gehakt1 bleekselderij, bewaar wat bladeren voor de garnering2 kopjes aardappelen, in stukjes gesneden1 kopje water1 laurierblad (optioneel, verwijderen…
Read more