-
MaandagGesloten
-
Dinsdag09.00 - 18.00
-
Woensdag09.00 - 18.00
-
Donderdag09.00 - 18.00
-
Vrijdag09.00 - 18.00
-
Zaterdag09.00 - 17.00
-
ZondagGesloten
Onze medewerker Gerben gaat zelfstandig boer worden op zijn ouderlijk bedrijf. Kom jij ons team versterken? Ligt jouw hart in het werken in de agrarische sector? Ter versterking van het team zoeken wij op korte termijn een nieuwe collega op ons gemengde biologische…
Read morehttps://overesch.nl/wp-content/uploads/2025/10/pompoen-raapdag-2025.pdf (Het adres van de pompoenakker is tegenover Heinoseweg 10, Parallelweg langs de N35 tussen Heino en Raalte). Aanstaande zaterdag wordt een hele mooie dag! Want wij gaan een super leuke pompoenen…
Read moreOp zondag 15 juni gaan we weer een open dag organiseren. Op deze dag kunt u weer alles van ons mooie bedrijf bekijken. Heeft u nog suggestie geef die dan door aan winkel@overesch.nl
Read more
Ingrediënten (4 personen): 2 eetlepels plantaardige olie 500 gram biefreepjes 1 ½ kopje verse broccoliroosjes 1 rode paprika, in luciferstokjes gesneden 2 wortelen, in dunne plakjes gesneden 5 grote champignons (bijvoorbeeld shi-take) 1 groene ui, gesnipperd…
Read more
Ingrediënten (4 personen):1 spitskool3 el. olijfolieZoutPeperMiso saus Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 175°C.Snijd de kool in vieren en schik ze in een ovenschaal.Giet de olijfolie over de kool en breng op smaak met zout en peper.Laat de kool 20…
Read more
Ingrediënten (4 personen):1 citroen1 eetlepel olijfolie2 middelgrote teentjes knoflook, geraspt 800 -1000 gram verse asperges½ theelepel zout¼ theelepel zwarte peper3 eetlepels ongezouten boter, verzacht3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas¼ kopje gehakte…
Read more