Pasta met postelein en zongedroogde tomaat
Voor 4 personen
Ingrediënten:
- 400 g spaghetti
- 600 g postelein
- 1/2 potje zondegdroogde tomaat in olie
- 1 pakje gedroogde ham
- 1 ui
- 1 teentje konflook
- 2 el olijfolie
- 50 g gemalen pittige kaas
Bereidingswijze:
- Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Postelein wassen en stelen grof hakken.
- Tomaten droogdeppen en in reepjes snijden.
- Droge koekenpan verhitten.
- Ham in 2 porties in ca. 5 minuten knapperig bakken.
- Ui en knoflook pellen en snipperen.
- In wok olie verhitten.
- Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken.
- Postelein toevoegen en 2 minuten meebakken.
- Spaghetti afgieten en 3 eetlepels olie (uit potje tomaten), tomaatreepjes en postelein erdoor scheppen.
- Gerecht door en door verwarmen.
- Op smaak brengen met zout en peper. Ham erboven verkruimelen.
- Spaghetti serveren met kaas.
Eet smakelijk!
Leave a reply