Pasta met postelein en zongedroogde tomaat

Voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 400 g spaghetti
  • 600 g postelein
  • 1/2 potje zondegdroogde tomaat in olie
  • 1 pakje gedroogde ham
  • 1 ui
  • 1 teentje konflook
  • 2 el olijfolie
  • 50 g gemalen pittige kaas

Bereidingswijze:

  • Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Postelein wassen en stelen grof hakken.
  • Tomaten droogdeppen en in reepjes snijden.
  • Droge koekenpan verhitten.
  • Ham in 2 porties in ca. 5 minuten knapperig bakken.
  • Ui en knoflook pellen en snipperen.
  • In wok olie verhitten.
  • Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken.
  • Postelein toevoegen en 2 minuten meebakken.
  • Spaghetti afgieten en 3 eetlepels olie (uit potje tomaten), tomaatreepjes en postelein erdoor scheppen.
  • Gerecht door en door verwarmen.
  • Op smaak brengen met zout en peper. Ham erboven verkruimelen.
  • Spaghetti serveren met kaas.

Eet smakelijk!

Leave a reply